2 Ağustos 2014 Cumartesi

Myna'nın Son Durumu

Ölüyorum galiba sanırsam. Dün kalktım boğazlarım şişmişti. Dün Çitlenbik o kadar sinirlerimi zorlamadı. Hatta öğlen arasına gelince annesiyle babası, kızı aldılar bir saat yanlarına. Kız gitti uyudum uyuycam! Uykuyla hayatımda bu kadar büyük savaş vermedim diyebilirim. Sonra ben kazandım tabi ki! Mutlu muyum? Nasla!
Hafta tatili olunca aldım anamı kuzenime oturmaya gittik. İki aktarma yapmak gerekiyor ve otobüs saatleri sıkıntılı biraz. Beklerken oradaki kuzeninim kocasının kardeşiyle karşılaştık. Aslında adamın dükkanının orada beklediğimiz için karşılaştık demem saçma oldu. Neyse sonra ben kuzenin kızını abur cubur alırken bissürü itfaiye sesi falan geldi. Yola döküldü insanlar nereye gidiyor diye. Bizim abi de merak etti pek bi. Sonra abiye telefon geldi. İtfaiye onlara gitmiş. Aslında benim kuzenin mutfağı yanmış ama onlarda senin benim yok. Birde evleri yan yana olduğu için öyle demiş olabilir. Adamcağız paldır küldür gitti. Ben ablamı (kuzeni) aradım açmadı. O telaşta duymamıştır. Sonra bindik otobüse gittik öbür kuzene. Yemekler yapmış döktürmüş bizimki =) yemezsen terlikle dövüyor. Ama onun evi apartmanın en üst katı 5. Katta ve tüm gün pişiyorsun. Klima aç kapa yaparken bir hal oluyoruz.
Bugün sabah annem beni kaldırırken carladım. Çitlenbik bugün gelmiyor bırak uyuyayım! Ama boğazım daha da şişmiş travesti gibi bir sesle anırınca annem neredeyse ağzımın ortasına yapıştırıyordu. Gerçi ranzada beni görmek için parmak uçlarına yükselmesi gerekiyor, oradan nasıl çakabilirse? Ama anne terliğindeki isabetlerinden sonra hiçbir şey onun için imkansız değil.
Kuzende yedik içtik terledik. Gönül isterdi ki eğlendik diyebileyim ama onu da terleyerek vücudumuzdan atıvermiş olduk. Sonra bir yağmur başladı ki sorma. Oh bereket desek de o yağmurda ıslanan Myna yarın hastalıktan gebermezse iyi. Islandık otobüste terledik. İndik ikinci arabayı beklerken soğuk rüzgarla üşüdüm. Yarın boğazımda balon falan çıkabilir. O derece şişeceğini düşünüyorum.
Yeni blogda da ben Myna olacağım. Çok düşündüm Myna’dan başka bir şey olamam. Ayrıca burası olduğu gibi devam edecek kapatmak gibi derdim yok. Lakin yeni isim düşünürken beynimi yakıp duruyorum. Mesela kızlardan Filozofiye var ya onun nick namesini çok seviyorum. Ama kızda haklı olarak bana özel bir şey o diyor. Ama yani ben çok sevmiştim. Filozofun dişisi gibi olunca e bide felsefe okuyunca cuk oturmuş oluyor. İyi bir isim bulup geleceğim.

Site iyiden iyiye birbirine girdi. Çardak kavgası aldı yürüdü, bir güvenlik görevlisi işi bıraktı, çardak kavgaları başladı. Keşke görseniz de sizde benim kadar gülseniz. Koca koca insanların 5yaş krizlerini.

14 yorum:

  1. Aman da aman, Mayna hasta mı olmuş, geçmiş olsun, kuzenine de geçmiş olsun. Çitlenbikle sana kolay gelsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler :)
      Çitlenbikle artık daha iyiyiz

      Sil
  2. Komedi günleri geçiyor o zaman :) Ayrıca geçmiş olsun ve de video çok komik gerçekten de :)...Selam ve Dua ile...

    YanıtlaSil
  3. Hahaha=) Uyku uyku diye ağlıyorum ya =) İsmin güzel be senin ama değiştircem dersen de haberimiz olsun =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uykusuz olmaz! Günün 25 saati uyumazsam uykumu almış olmam mümkün değil :)
      Myna olmazsam ben ben olmaktan çıkarım herhalde o yüzden blog adı değişik olur

      Sil
  4. Deve bak sen yaa =) Islanmak hastalık çekmişsin be kuzum. Geçmiş olsun demeyi atlıyordum bak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oh çok şükür geçti gibi gibi :)
      Islandım hasta oldum ama yağsın yağmur yani su durumu kritik artık :) yağmur duasına çıkmak lazım

      Sil
  5. sende hep bi olay oluyo yaaaa :)))

    YanıtlaSil
  6. Geçmiş olsun ama ya dikkat et kendine
    Bu arada yeni blog mu açacaksın?
    İkisine yetişmek zor olmaz mı ki ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canımın içi :)
      Düşünme aşamasındayım, ama bakalım sonuçlanırsa haberiniz olur yeni blogdan :D

      Sil
  7. Seçtiğin karikatürlere çok gülüyorum :D :D
    Özellikle baştaki hareketli resim müthiş. Müthiş :))

    YanıtlaSil

Söyle Söyle İçinde Kalmasın