14 Haziran 2016 Salı

Biraz Parçalanmış Gülüşler Biraz Parçaları Falan Filan..

Döndüm..vallahi bak. Dönüşüm pek muhteşem olmadı ne yazık ki. Rezil bir okul dönemi sonrasındayım. Üç adet FF ve seneye dair karanlık kehanetlerim var. Bütünleme olayı olsa kurtarırdım en azından ikisini ama lanet yaz okulu şeysi yüzünden olmadı. Okula devlete döner sermaye lazım para lazım parraa..
Kitap fuarına tabi ki gittim ve hunharca kitap alışverişimi yaptım! TOLGA YAZICI’ yı uzaktan dikizledim ve imzalı kitabımı gururla okudum. Usta ağzıma s*çtın yalnız. Allah’ım bu kadar acı çok fazla dedim, kendimce hikayelerin sonuna mutlu son yazayım dedim ama neresinden tutsam elimde kaldı. İçime oturan çok şeyler oldu.  Gülüşler ancak bu kadar parçalanabilirmiş.. Okuyun ve okutunuz efendim. bazı acılarla yüzleşmeliyiz..
Son sınavdan sonra bir ara acile gitmiş olabilirim. Konumuz bu değil. Tez başvuruları ilan edildi ve listede adım da olmayabilir. Sorun mıknaktısı gibiyim resmen. Tez işini de hallettim. Kendimi dinlemek istiyorum. Bu yaz adam akıllı bir tatil yapmak istiyorum önümdeki engel ise tüm heybetiyle kapı gibi babamken bu iş zor.
Yılın ikinci kitabını biraz önce bitirdim eve tam alnımın çatına tükürebilirsiniz. Hak ettim.  Bir dünya kitap aldım ve almaya devam ediyorum da. Sürekli ödev sunum hazırladığım dersi AA getirdim ama içim dışım Nietzsche oldu. Bir başka derste de bu muhterem zattan sorumluyuz bazı arkadaşlar notlarına kısaca niçe yazında deliriyorum. Onlara öylemi yazılır o diye atar yapıyordum.

Bu yazı güzel değerlendirmeliyim bissürü kitabım var okunacak işe onlarla başlıyorum. Ufak ufak yazmayla devam edeceğim. İmkan buldukça gezeceğim. Haydi bakalım bi bakmışız Rize’den size göz kırpan fotoğraf atmış olurum? (Çok amin Allah’ım çok amin)

8 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Hain gülüş atıp kaçmak haaa? Peki öyle olsun :)

      Sil
  2. Sayfayı ihmal etmemek gerek. Bu arada bir kampta yaz tatili geçermek isterdim. Doğal hayatı içime sindirmek ne güzel olurdu doğrusu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğal Hayat gibi dinginlik yok vallahi.. :)

      Sil
  3. Ben o dualarında ki geziyi geçen yaz yapmıştım :) Darısı başına olsunnn

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok amin diyeceğim de bu yaz ıskalamaz geçti önümüzdeki yazlara inşallah çok amin

      Sil

Söyle Söyle İçinde Kalmasın