6 Şubat 2017 Pazartesi

Öldürmeyen Allah Formasyon Aldırıyor Sanki

Selam iki bir şey konuşup gideceğim. Öncelikle hala ölmedim. Hayata sıkı sıkı tutunuyor da değilim neden hala hayattayım bilemiyorum. Bunlar kimin oyunları çözemedim. Kafamda deli sorular. Acaba bir sabah bende böcek olarak uyansam ne kadar mutlu olurum ki? Bence çok mutlu olabilirim aynalara bakmadığım zamanlarda.. neyse şaka bir yana bana biraz kızmanız lazım galiba. Hata tezime başlamadım hocam beni kesecük!
Dostlar! Hani hep derler ya kitabı kapağına göre yargılamayın diye. Hangimiz bunu yapıyoruz peki? Ben yapamıyorum çok net söyleyebilirim. Über derecede ön yargılı biriyim.  Sonrasında sürekli pişman olsam bile. Peki ya siz? Bir kitabı kapağı ilginizi çektiği için eline alıp arka kapağını okumuyor musunuz? En basiti birinden hoşlanmak için bile önce dış görünüşünün güzelliğine bakmıyor musunuz? Hiç kimse çok alımlı olmayan bir kıza uzaktan bakıp ilgi duymaz, tanışmak istemez. Kızlar da farklı değil. Onlara gelen bir çocuğun önce tipine bakılır, hoş gelirse de babanesinin üvey kardeşlerine kadar stalklanır.
Ancak beğenmediği bir kimseyse ne yaptığı ne kadar aktif, özverili olmasının hiç önemi olmaz o damat aday adayının. Galiba biz insanlar çok korkunç canlılarız ve ya da iyi-kötü insan yok sadece çıkarlar ve zaaflar var bu dünyada. Daha iyi bir insan olmak için çıkarlarımızı çok fazla düşünmemeliyiz sanırım. J.S.Mill’in dediği gibi fayda önemli ancak ulaşabileceği en fazla fayda sağlamak koşuluyla! Bir düşünün derim.

Gençler ve genç hissedenler. Benim çok duyarlı bir arkadaşım var ve müzikle ilgileniyor. Size tavsiye bir rap parçası şuraya bırakıp gidiyorum. Kimseyi kırmak, eleştirmek niyetinde değilim. Herkes düşüncesini özgürce paylaşabilmelidir. Sevgiler..

11 yorum:

  1. Başlığı gördüm geldim. Formasyona baslayanlar parmak kaldırsın
    -beeennnn
    Ben de varım ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hadi hayırlı olsun :) aldığın okula göre değişiyor bizim okul zorluyor başka okullar daha rahatmış

      Sil
  2. valla ruhlar aleminde yaşamıyoruz ve güzellik görecelidir, sana güzel gelen bana gelmez misal ama her şeyden biraz biraz bulunmalı, yani full+full güzelliğinden geçer ama frekans uymaz yine sınıfta kalır ! bu kadar net ;) takmamalı sabretmeye umut etmeye ve birazda olsa kendimiz için çabalamaya değişim geçirmeye devam etmeliyiz, uzun zamandır görmüyordum seni =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam dünyalı :)
      Dediğin gibi frekans olayı var ama bak alımı olmayan ama çok şahane insanlara kapağını beğenmediği için yaklaşmayıp kaybeden insanlar için şe ettim ben..dönmeye gayret ediyorum bakalım buraları bırakıp gitmem mümkün değil gerçi :)

      Sil
  3. Kitapta kapak önemli. Nice kitap var rafta durup neden aldim ki bunu diye sorguladigim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorgulayıcı bir bakış açısı lazım her zaman için bizlere :) araya felsefeyi de sıkıştırırım böyle ;)

      Sil
  4. öldürmeyen Allah formasyon aldırıyor cümlesini bizim formasyon grubuna yazmalıyım :D

    YanıtlaSil
  5. Başlıktan son cümleye kadar gülerek okudum :D
    Süper, çok komik yine :)
    Allah kolaylık versin hepimize, her konuda :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah hepimize kolaylık versin. Güldüysen ne mutlu bana :) sevgiler öpücükler

      Sil
  6. Deeeeeeeppppp kocaman selaaaaam sana ;)

    YanıtlaSil

Söyle Söyle İçinde Kalmasın