12 Ekim 2014 Pazar

Sorunlarım Var

İnternetsel sorunlar yaşıyorum okulun ilk haftasından beri ve bu gidişat hiç iyi yönde değil. Bizim ortak internet üst komşunun evindeki modem! İşte çıban başı onlar! Bu mübarek insanlar tatile diye gidip neredeyse 1ay evlerine dönmediler. İnsan hiç mi evini özlemez mübarek! Bayrama kadar sıktık dişimizi bekledik. Bunlar geldi neymiş efendim modem bozulmuş. Peki. Götürdü tamire iki gün somra arayıp sorduk. Bu zaman dilimi tam olarak dündü. Neymiş fatura zamlanmış o da kızmış kapattırmış. Layyynnn! Gerizekalı tek başına nasıl karar verirsin öküz adam. Birde biz arayıp sormasak söyleyeceği de yok. Allem nasıl insan bunlar yaaa. Artık size hafta da bir gün höyküreceğim o da çarşamba günleri dersim geç bittiği için eve dönemiyorum amcamlara gidiyorum. Onlarn interneti var oraya laptopumla taşınmayı düşünüyorum. Babam yılbaşından sonra araba alacağım dediği için internet gibi ekstra masraf kapısına gelemiyor. Myna gene sürünüyor.
Okula gidişler de dolu otobüse binerek 20dakikalık yol boyunca küfür dağarcığımı geliştirmeyi öğrendim. Manyak şoförün arabasında ayakta kalma rehberi adlı bir kitap yazmayı planlıyorum.
Bayramda eski komşumuz olan bir arkadaşımı sözledik. Sanki kendi kızı evlendiriyormuşum gibi mideme oturdu. Şimdi birde nişan yapıyor utanmaz. Dur hele sözünü hazmedeydik. Onun için tık tık eden topuklu papuç almaya koşturuyorum.

Geçen sene bir hocam için komik bir isim bulmuştum ama bir türlü hatırlayamıyorum. Hatırlayan varsa söylesin lütfen. Çünkü onunla ilgili güzel bir hikayem var. Yüklenmeyi bekleyen yazılarım da var artık onlar perşembe sabahına. O zaman görüşürüz dostlar.

10 yorum:

  1. Yine güldürdü çoğu zaman olduğu gibi... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) puccanın da dediği gibi yaşarken komik değildi yazınca komik :)

      Sil
  2. İnternet nasıl fazlalık ya.Uzaylılar bence babanı kaçırmış.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence babam direk köken olarak ZUZAYLI :)

      Sil
  3. Hii yeni yazılar bizi bekliyor yani yihuu :)
    Komşunuz biraz tuhafmış cidden.İnsan bir söyler interneti kapatmadan önce.İnsanlardaki bu rahatlık çok tuhaf. Ortak internet kullanmak sorunlu oluyor ne yazık ki :(
    Arkadaşına da mutluluklar bu arada :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok değişik komşu onlar :) bir ara belgesel tadında o aileyi incelemeyi düşünüyorum :)
      Arkadaşım adına çok mutlu oldum teşekkür ederiz, maşallah demeyeni dövüyor kendisi :)

      Sil
  4. heeey üzülme biz burdayıız. bak arada internet kafeye de gidebilirsin ki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bir şekilde çözücem artık bu sorunu :)

      Sil
  5. sona yine anlatırsın bizee akrabalarıııı komşularıı zuzaylıyııı terlikliyii :)

    YanıtlaSil

Söyle Söyle İçinde Kalmasın