13 Şubat 2016 Cumartesi

Türk İcadından Girip Nereden Çıktım Ben?

Bugün fark ettim kendi kendime bir yaşlanmışım. Mesela SCORP diye bir uygulama var bilirsiniz. Bilmeyenlerde bir baksın baya güldürüklü şeyler var. Neyse geçen kuzenimde kaldım. Kocası hastanede refakatçi olduğu için evde tek tedirgin oluyormuş. Orda sıkıldıkça telefonla her uygulamanın bokunu çıkardığım için ‘’Annelerin Garip Huyları’’ başlığına denk geldik. Kuzenimle baya izledik güldük. Bir tanesi demiş ki ben odada takılıyorum arada bir kapıyı açıp içeri giriyor bakınıyor ve gidiyor. Bir gün sordum anne napıyorsun diye cevapsa merak ettim olum iyi misin olmuş. Ben buna baya anırarak güldüm. Sonra kuzenim anne bakış açısıyla ama haklı bende kızım odada dursa ne yapıyor nasıl diye merak eder bakarım dedi. Aaaa birden işin komedisi kaçtı sanki? Sizce?

Sonra eve geldim annemle kardeşimle izliyoruz bu defa eleman diyor ki “evde dolaplar yenileniyor adam eski dolabı sırtlamış götürüyor bir baktım annem dolabın üstünü siliyor Allah’ım“ durup düşündüm. Ev hanımları, bayanlarlar herkesler… düşünün cevap ortada değil mi? Konu komşu görmesin rezil olmayalım değil mi? Ayy tüm komedi öldü baby. Kendimden tiksindim yahu ne zaman anne oldum ben? Ay çocuğum olmadan hatta kocam olmadan evimin hanımı komşulara papuç bırakmayan fettan ev kızı olmuşum ben.

Gene aynı başlıkta en çok rastlanan olay TEMİZLİK ve eve temizlikçi çağırıp o gelmeden önce temizlemek. Bu trajikomik değil mi? Evim pis denmesin ama zengin gözüksün der gibi.
İlkokul çocuğu gibi resmen 15 gün tatil yaptım ağlicam. Yeni dönem eşek gibi çalışacağım kendime söz veriyorum. Açıköğretimden gene kalmışım. Yeni aldığım 2 dersten geçmişim geri kalanlardan dördü direk ff birkaç da cd falan var. Bu dönemi çok sıkı tutmalıyım.
Birde arabam var güya ama fakirlik ruhuma işlemiş aman benzin gitmesin diyip nice yerlere yürüyorum ya da ay yol parasıyla daha hesaplı diyorum. Arabayı kilitleyip artist gibi yürüyemiyorum. Dönüp kapı kolunu çekeleyip kontrol etmem şart. Hiç klas hareket değil bunlar. Birde sanki çok alakasız giyiniyormuşum gibi bir his var. Güzel giyinmeye tarz olmaya kafayı takıyor gibiyim.

Çekilişlerle ilgili olarak çok istediğim bir şey varsa katılıyorum ama ek hak için ordan buradan paylaşmam artı hak olayına sıcak bakmıyorum ve yapmıyorum. Katılım az olanlara da katılıyorum ve duyuruyorum maksat sayı artsın. Bu böyle biline der elin oğlunu izlemeye giderim.

10 yorum:

  1. Scorp'la ben de bir konferansta tanışmıştım. Scorp'u yapan Koç üni öğrencileri gelip Scorp'u bulurken ne yaptıklarını anlatmışlardı. Çocuklara o kadar gıcık olmuştum ki uygulamayı da sevmiyorum bu yüzden :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Balkonda otururken para kazanalım diyerek buldular diye duymuştum. Parayı gören şaşırıyor belki ondandır :)

      Sil
  2. Ben de Orhun'un odasına gidip gidip bakıyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman bunu garip huy kategorisinden çıkarmalı 3anneye sorduk tek popüler cevap aldık :)))

      Sil
  3. Ayy arabanın kapı kolunu çekiştirmeye çok güldüm :D napalım kan çekiyor işte en son annelerimiz gibi olacağız, hem ne gördüysek o be napalm :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vallahi birde kampüste yapıyorum hemde etrafı kolaçan ediyorum gören var mı diye :D annelerimizin izinden gidiyoruz evet :)

      Sil
  4. Aah ahh yaşlandık tabi be azizim. Bak bana bilmem öyle scorp mcorp. Bizim zamanımızda bi MSN vardı geçinip giderdik :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy ben geçen bu msn ile ilgili yazı yazmıştım bu akşam onuda atayım da maziye bi bakalım :))))

      Sil
  5. ha haaa valla bak yine çok komiksin yaaa allam 32 diş sırıttım yine. dersleri de yaparsın yaaa. arabayı da kullanmaaa içinde parti yaap :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Derslere iyi başladım gibi gibi.. Arabada parti yapmam ya pisletirler içini ay dur gidio süpüreyim arabayı :')

      Sil

Söyle Söyle İçinde Kalmasın