9 Eylül 2015 Çarşamba

Ondan Bundan..


Bu blog durup dururken kendi ayarlarını bozmuş sanki. Bir sürü ölü blog var listemde, onları temizleyemiyorum. Merak ettiğim bir sürü blogdan hiç ses seda çıkmıyor. Bir yerlerde okumuştum wattpad varmış hikayemsi yazılar yazmaya başladım orada paylaşmak için açtım ama onlar kitap kapağı gibi kapak yapıvermişler apışıp kaldım. Ben bir ara kendime logo tasarlamakla kafayı bozmuştum onu da beceremedim. Düşün ne denli kabiliyetsizim.
Şimdi iki kardeşimde hazırlık sınıfında biri üniversite diğeri lise için hazırlanıyor. Gerçi biri hazırlanıyor gibi gözükmeye çalışıyor öteki hiç oralı değil. Neyse ben açıköğretim derslerimde gereken ortalamayı tutturamayınca üst sınıfa geçemedim. Üniversitede iyi ortalama yapamazsam kalamam. Uzun bir maratona başlıyorum. Bu arada buraya ciddi anlamda döndüm.
Gene dadı oldum demiştim. Kız geldiği ilk hafta kan kusturdu. Duvardan duvara vursam gene sinirimi çıkaramazdım. Sonra üçüncü haftaya doğru bir şirinleşti bir uslu oldu ki sormayın. Anneme kesin bunun altında bir şey vardır diyip durdum. Geçen hafta dördüncü haftamızdı ve gayet iyiydik. Ama bu hafta Allah’ım sen nereden buluyorsun bu kadar gıdık etme potansiyelini ya. Evde beş kişiye karşı bir üstelik sadece beş yaşında. Evde beşimizi tek tek delirtmeyi başarıyor. Saç baş yoluyorum. Bugün mesela kol saatimi aldı bende şakayla kırma onu babana yenisini aldırırım dedim. Almazki diye diklendi neyse atma onu diyerek işime baktım ve şak diye saatimi yere attı. Dişlerimi sıkmaktan bir hal oldum inan ki gel döv beni diye zorluyor bu hafta.


Küçük kardeşim tekvandoya başladı ve sitenin çocukları teker teker salona yazılmaya başladı. Onlara özel arabayla getirip götürüyoruz. Bazılarının çocukları öyle kıymetli ki popoları otobüs koltuğuna değemez! Hatta geçen hafta bir gün çocuklardan biri (ailesinin otobüsle göndermediği) elinde kıyafet poşetiyle bir o yana bir bu yana gitti kim götürecek gitmiyor muyuz? Diyerek dolandı. Hatta arkadaşına sordu o da bilmiyorum diyerek eve çıktı. Bu garibim boynu bükük gene bir iki dolandı ve sonunda pes edip poşetini eve bıraktı. Onu öyle görünce içim parçalandı neredeyse ağlıyordum. Belki çocuk o kadar önemsemedi sadece boş boş dolandı bilmiyorum ama ben olsaydım diyerek içim gitti onun haline ve akşam babamla konuştum ben götüreceğim gerekirse valla çok üzüldüm dedim. O da bir şey demedi sen bilirsin dedi.

 O lafı dediğimden beri daha götürmek nasip olmadı. Pazartesi benim patron götürdü, dün babam götürdü bugünde gene babamın da işi varmış o götürdü. Hadi hayırlısı. Zaten iki buçuk hafta sonra okullar açılıyor herkesler okulunda sınavında bol bol başarılı olsun amin

10 yorum:

  1. Wattpad kapağı için covers diye yardımcı bi uygulaması var orada istediğin görselin üzerine kitabın ismini yazabilirsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa öyle mi? çok teşekkür ederim :) mutlaka deneyeceğim

      Sil
  2. son yazıma baksan yaaa :)

    YanıtlaSil
  3. Ne kadar güzel anlatmışsınız hele ki o minik yaramazı :) güldürdü beni :) bütün öğrencilere bol bol başarılar olsun ,inşallah emeğinize yüreğinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz zor biri minnak cadı :) ama yeter ki canı istesin dünya üzerindeki en sevimli varlık olabiliyor :)
      amin inşallah herkes çok başarılı olur

      Sil
  4. Selam :)

    Blogun yeni takipçisiyim. Yalnız yazılarını okurken şu arka planda bulunan çizgiler inanılmaz sinirimi bozduğundan okuyamıyorum. Dikkat dağıtıcı bir etkisi var maalesef :/

    Bana mı oluyor yoksa olan var mıdır bilemedim ama yazmadan geçemedim :)

    Lütfen olumlu eleştiri olark kabullen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. olumlu olarak aldım ve değiştiriyorum. zaten bende pek sevemedim bu temayı. Hoşgeldin bu arada :)

      Sil
  5. Wattpad`i denemiş ben çok iyi yazarlarla birlikte çok fenalarının olduğununda uyarısını yaparım. :D
    Hahah neye niyet neye kısmet:D kıyamadım şimdi bende ona.
    Açıktan ne okuyorsun bahsetmişmiydin daha önce.

    YanıtlaSil
  6. Sosyal hizmetler okuyorum :) wattpad kulvarında ezilen ezile ya pişirin ya da sadece okuma işine geri dönerim :)

    YanıtlaSil

Söyle Söyle İçinde Kalmasın