8 Ekim 2015 Perşembe

Öylesine Bir İç Dönüş..

 Şaka gibi. Bugün Nefret, Siyah'a beni sormuş. Konuşmuyor bizden uzaklaştı falan filan. İçim acıdı. Ben mi uzaklaştım. Belki. Ama niye?  Çünkü Nefret ve Nankör hep birlikte olmaya başlamıştı. Bende aradan çekilmeliyim diye düşündüm. Selam vermeler zamanlar denk gelen gözleri kaçırmaya başladı.
 Hiç yokmuşum gibi.
Ama komik olan donuk olan facemi bazen açmam gerekiyor. Bir baktım ki Nankör beni silmiş ve Nefretle hala arkadaş gözüküyoruz. Komik dedim çünkü serviste Falan Nankörle baya muhabbet ediyorduk. Net şekilde Nefretle konuşmuyorduk.  Aramızda hiç bir şey geçmemiş olmasına rağmen böyle olmuştuk.
Düşünüyorum da ben zaten onlara çok uyamazdım.  Ayy şu çocuk taş, oha bu çocuk süper, gördün mü bana baktı vs. Konuşmalar beni bayıyor.  Nedense onun beni sorması içimi acıttı keşke böyle olmasaydık dedim içimden. Kalbinde kötülük olmadığını iyi biliyorum biraz saf, biraz gösteriş budalası ve biraz da erkeklerle fazla laubali olsa da kötü biri değil.
Ama iyiki böyle olmuş ki Siyahla dost oldum, bizim aramız bozulmasa belki Siyah selam verip geçtiğim herhangi biri olacaktı.  Iyyy düşüncesi bile kalbimi acıttı. Şu üniversite de gerçek dost diyebileceğim insanlardan biri SİYAH. Nefret hiç bir zaman o kategoriye girmezdi çünkü uyuşmuyorduk. Ben beni düşünen dost isterim sürekli konuştuğu çocukları anlatan birini değil.. Bu da böyle bir iç dönüş olsun

16 yorum:

  1. Bazi insanlar boyle ben demekten hic sen demiyorlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşte öyle.insanları kendimizden uzak tutmakta fayda var..

      Sil
  2. Umarım bir gün beyazı bulursun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beyaz derken neyi kastediyorsunuz anlamadım

      Sil
    2. Nankör, Nefret, Siyah demişsiniz. Hepsi iç karartıcı geldi bana o yüzden çok seveceğiniz birini beyaz olarak nitelendirdim.

      Sil
    3. Anladım :) ama ben Siyah'ı çok seviyorum sadece hep siyah ağırlıklı giyindiği için öyle dedim ona:) belki onun adı beyaz olur oda değiştir diyip duruyor

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. ben ve sıradanlık çok uzak şeyler tabii ki karışık kör düğüm olacak ki ben kafayı yiyeyim :D

      Sil
  4. Erkek muhabbeti erkeklere fazla sevgi yapıp abartan kızlar yok mu hepsi gerizekalı:)
    Hep iyi insanların etrafında olup güzel vakit geçirmeni dilerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. amin hepimizin çevresi iyi insanlarla çevrilsin, tüm kötü insanlar sadece kötüleri bulsun :D

      Sil
    2. Kötü kötüyü bulsa hep ne olur bilemem artık:)

      Sil
    3. bu defa net şekilde iyilik ve kötülük savaşmaya başlardı :)

      Sil
    4. Öyle olurdu galiba kim iyi kim kötü hepsi apaçık ortada olurdu.

      Sil
  5. İyi ki Siyahı bulmuşsun :) Derler ya üniversite arkadaşlıkları geçicidir. Çıkara dayanır diye. Siyah'la dostluğunuz daimi olur ve bu söylemi yalancı çıkarırsınız umarım .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında o beni buldu :) inşallah aksini ispatlayacağız

      Sil
  6. İyi ki Siyahı bulmuşsun :) Derler ya üniversite arkadaşlıkları geçicidir. Çıkara dayanır diye. Siyah'la dostluğunuz daimi olur ve bu söylemi yalancı çıkarırsınız umarım .

    YanıtlaSil

Söyle Söyle İçinde Kalmasın