28 Kasım 2015 Cumartesi

Lily Haklı Gençler Dağılın

Farkındayım hala net bir dönüş yapamadım. Kafam yorgun hiç bir şey okuyamıyorum kafamı veremiyorum. Biri bana bişey anlatıyor beş dakika sonra ne bişey mi dedin diyorum. Kafa boş ya da aşırı dolu..
Yakında iyi bir silkelenip kendime geleceğim eminim. Bizim her yıl olan zorunlu derslerden olmazsa olmazı psikoloji. Hoca sırf geyik yapmak için dünyaya gelmiş sanki. Yeri gelince çatır çatır ders anlatıyor hakkını yemim. İlk derslerden birinde dedi ki ‘’evde bana kumanda gece geçiyor. Yani sıram anca geliyor çocuklar uyuyunca yoksa akşam boyu kayyu (yazılışına bakamicam şuanda) izliyoruz. Çocuklar yatınca bende Fatmagül’ün Suçu Ne? Bakıyorum.sınıfta kahkaha ve o bitti hocam tekrarı bile kalktı ne bileyim yahu. Neyse atv de elin oğlu diye bir program var izleyen var mı? Sınıfta tık yok arkadaşlar bizim buradaki amacımız o adamlardaki gibi özgüvenli bireyler yetiştirmek. İzleyin bakın göreceksiniz…
Bizde bakıyoruz kanal listesinde hangi programın olduğu yazıyor. Elin oğlu falan yazında dizidir bu diyoruz. Evet evet pek dizi izlemiyoruz. Yok canım ne asilliği elitliği. Şu dönemde kraliçe olsan bile açıp dizi izlersin net. Bizde sıkıntı father (evet azucuk İngilizce biliyore) diziler bizim aile yapımızı bozuyor. Kanaltürk’ü aç orda her akşam film var. Bak kaliteli şeyler vardır diyerek tüm kanalları zap yaparak bizi televizyondan soğutuyor. O hastanede yatarken hunharca dizi izledim. Affet baba!
Hoca dedikten sonra ben bu elin oğluna bakayım dedim. Allah’ım! Çok tatlılar. Cidden konuşamasalarda ay rezil olurum yok onlarda. Mesela Danilo Zanna her şeye en iyi ben yaparım diye atlıyor bazen aşırı saçmalıyor. Ona çok gülüyorum sonra kankitosu Manuel çok tatlı mesela dünyaya insanlara aşık çok sevecen. Diğerleri de çok şahane oradaki Japon’a ölüyorum. Fıstık demek isteyerek hıstık diyor ığır böceği diyor. Karısından sanırım biraz tırsıyor. Programa bayıldım. Lanet olsun bunca zaman niye izlemedim dedim.

Sınav sonuçlarıyla deliriyorum. Sınıfın en malları bile benden yüksek almış. Allah’ım ben mal mı oldum acaba diye sorguluyorum. Pazartesi kısa sınavım var. En bi nefret ettiğim hocamıssss. Sevgiyle anıyorum onu bu aralar.
Perşembe günü okuldan dönüyorum ama bir mal asabımı bozdu mesela. Işıklarda durdum. Yeşil yanınca yol tek şeride geçiyor ve bu dangalak benim şeridime üstüme üstüme gelip durdu sanki ben onun şeridini işgal etmişim gibi rahatça. Hatta o koca burnunu baya çıkardı. Artist! Sanırsın tır var altımda neyin geçme telaşı bu? Tamam önceden tırlar bile beni solluyordu ama eskide kaldı onlar yahu. Ralli şampiyonasına katılacağım yakında. Neyse sonra yeşil yandı bende kalktım oda kalktı. Bir an tereddüt etsem de bastım gaza. Üfüü sinek misali kayboldu. Yol tek şeritten çifte geçti ama arkamda kimse yok. Sonra baktım tee Özdilek ışıklarında dönüş beklerken yetişti. Tabi onu görünce ben gene arabanın içinde bır bır söylenmeye başladım.

Ay tatil gelsin okul dersem ağzıma kürekle vurun lütfen. Ben gidip biraz daha sınavıma çalışmamak için bahane bulayım.

14 yorum:

  1. Haha ama Ömür Varol gitti biliyorsun değil mi yeni sunucu Burcu Esmersoy. Bir de bu Abnormal Summit diye bir Kore programından uyarlanma o da çok güzel, daha güzel tavsiye ederim :) Orijinali her zaman daha iyidir :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay evet o adamın sesi falan çok iyi. Bide eski bölümlere bakıyorum şahane.
      O programda Korece mi konuşuyorlar ay çok merak ettim bak :) bakıcam

      Sil
  2. Orjinal hali abnormal summitte çok güzeldi. Enes abi vardı orada o daha sonra bazı durumlardan dolayı gitti. O gidince bence zevki kaçtı. Ama o gidene kadarki bölümlerin hepsinde çok güldüm:) izle çok zevk alırsın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Enes Türk mü vardı orada. Ben böyle şeyleri hep en son duyarım zaten. İzlediğim çoğu dizi de kereden falan uyarlamaymış. Zaten koreyle sinema anlamında iyi alışverişinizi var :) o programa kesinlikle bakıcam

      Sil
    2. Düzgün yazmasam da umarım anlatmışımdır derdimi :D

      Sil
    3. Oho ben ne yazılar okuyorum sen bir görsen.
      Evet çoğu dizi ve o programda koreden alınma. Her şeyin orjinali daha güzeldir.
      Abnormal summitte evet Türk Enes abi vardı. Bence izlemelisin bol kahkahaya hazırla kendini.
      Ama bizdeki program halide güzel birkaç kez baktımda. Yinede sen orjinaline bir bak:)

      Sil
    4. Kesinlikle bakıcam çok merak ettim

      Sil
  3. Aaaa a arabasinin havasini atmis :p
    Bende izlemiyorum turk dizisi ama butun gun dizi sitelerinde yeni diziye baslayayim kafasinda amerikan tvlerini isgal ettim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaa hava atmak değil yazı komple arabam var diyo :p
      Türk dizileri değil de program ve filmlerini son zamanlarda çok beğeniyorum. Yabancı dizi favorimdir. Ne tür bakıyorsun dizi?

      Sil
    2. Friends, Shameless, New Girl Game Of favorilerim arasında ama şu sıra ne bulursam modundayım :D

      Sil
    3. The big bana theory derim sheldon tiplemesi müthiş. Komedi olarak gene the exes var ona da gülüyorum baya. How ı met your Mother de çok iyiydi tavsiye ederim. Hep gül diye komedi söylüyorum bak sana :))

      Sil
    4. The big bana theory derim sheldon tiplemesi müthiş. Komedi olarak gene the exes var ona da gülüyorum baya. How ı met your Mother de çok iyiydi tavsiye ederim. Hep gül diye komedi söylüyorum bak sana :))

      Sil
  4. Elin Oğlu çok güzel ya gerçekten. Yabancılara neden özenilmesi gerektiğini gösteren en güzel kanıt. Ya adamlar rahat bir kere eğlenceli aynı zamanda da.
    Ve Lady Witch'e katılıyorum araban var diye hava mı atıyoooooonnn?!!?!
    Atabilirsin hakkındır :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adamlarda özgüven var net. Biz ehehe diye ezilip bükülür. Program çok iyi orjinaline bakıcam bide.
      Valla hiç hava atmayı beceremem öyle bi kabiliyetim yok :) yanlış anlaşılmasın :D

      Sil

Söyle Söyle İçinde Kalmasın