3 Aralık 2015 Perşembe

İsyanım Kek'e

Okulda çıldırıyorum bu aralar. Bir hocamız grup ödevi yapacaksınız dedi. Milyon kere dedim halledelim şu işi dedim kimse takmadı beni. Sonra hoca kafasına göre grup yaptı delirdim. Söylendim atarlandım. Böyle olduğum da hiç çekilmiyorum eminim.
Sonra kaderimize razı olup sustuk. Pazartesi o dersin gündüz dersine girdik. Hoca bu konuyla ilgili hiçbir şey demedi. Çarşamba günü kızlara sordum ikinci öğretimde konu anlatanları. Çünkü hocanın bizi grup yaptığı bir dingil anlattıysa ondan kurtulmuş olacağız diye. Meğersem herkesler itiraz etmiş hoca da tamam istediğiniz gibi grup yapın demiş.
Bakın ben kendim için sormasam söyleyen yok! Watsapta grup var nereyse 15 kişilik ve hiç biri mi demez? Ya kazayla sormasam o dersten kalacağım ya da çok sonra öğrenip ortada kalacağım. Gül’e mesaj attım ben Siyah,Rizeli,Filozofiye sen grubuz hocaya mail at halledelim yoksa ortada kalacağız diye. Oda sağ olsun hemen halletti. Dün gruptan konuştuk bir ara atar yaptım haber vermeyenler utansın diye. Gömlek’e üstüne alınmış ki birazcık alınmalı. Bana Filozofiyeyle haber yollamış. Bana söyle sen bak böyle oluyor sonra. Ben kimseye gidip filancaya sen söyle demiyorum. Siyah’ı çekmiş kenara konuşmuş. Bana kızdı galiba ama ben şuna dedim falan diye.

Atar yaptığım daha nice insan var. Gömlek benim canımın içi ona kızgın kalamam zaten.  Neyse atar gider bir yere kadar.
Yolda hata yapanlara bik bik söyleniyorum. Bugün okuldan dönerken kamyonlar bişey bişi olmuş tam anlamadım kaza olmuş. Bir araç kamyonun altına mı girmiş yoksa kamyonlar mı tokuşmuş bilmiyorum.
Arkadaşımla barıştım ya ona da bir lakap bulmam lazım. Geçen okuldan birlikte dönüyoruz. Bana şöyleyken vites değiştir bak bu durumda şunu yap gibi ders veriyor. Bana onun dediklerini kimse öğretmedi bu zamana kadar. Valla bazen düşünüyorum da ben şansa falan yaşıyorum.
İnstagram da alışveriş butiklerine deli gibi bakıyorum. Cesaretimi topladığımda birkaç şey alacağım.

Çekiliş yapan bloglar görüyorum. Hoşuma gidiyor her gördüğüme katılıyorum zaten J uzun zamandır kendimde bir çekiliş düzenlemek istiyorum. Hediye olarak ne yapabilirim onu düşünüyorum fikri olan yardım etsin J atarlı Myna bildirdi..

16 yorum:

  1. Grup ödevlerinden nefret ediyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hep sen çalışırsın diğerleri yatar havadan puan alır illet bi durum. Sen öğretmen olarak sakın grup etme çocukları :))

      Sil
  2. Grup ödevleri insanı en zora sokan durum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her yıl itinayla grup ödevi veren hoca geliyor derse inat gibi ya :(

      Sil
  3. Grup odevlerinde sorumsuz arkadaslarla calismak isyan sebebidir. Yasadim, gordum. Haklisin Myna ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne kadar sorumsuz olsalarda sen sorumsuzsun seninle grup olamam da denmiyor yok yere sıkıntı..

      Sil
  4. çekiliş olayında minik minik sevimli hediyeler olması yeterli bence.önemli olan bağlar güçlensin. ne biliyim bir dudak nemlendiricisi yanına da bir paket jelibon gibi :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem bay hem bayanlar için uygun içerik olsun istiyorum. Sadece bayansal olsa seçenek çoooook :)

      Sil
  5. Grup ödevleri tam bir işkence. Çünkü mutlaka sorumsuz birileri çıkıyor ve senin başına kalabiliyor çoğu şey. Bizim whatsapp grubunda 50 kişi vardık en az ama biri ödev sorsun onu bile söylemiyordu hiç kimse. :D millet tuhaf valla

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yardım etmek haber vermek zor geliyor insanlara.. Allah grup ödevi veren hocadan sakınsın bizi :)

      Sil
  6. hahha seni trafikte ona buna küfreden erkeklerin bayan versiyonu olarak hayal ediyorum nedense :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Et valla et. Çenem durmuyor ama çok küfür edemiyorum aptal salak gerizekalı falan diye bağırıyorum arabanın içinde. Az kaldı yakında dolmuş şoförü edasıyla saydırırım :)

      Sil
  7. Grup ödevlerinin güzel yada kötü olması grupta yer alan kişilere göre değişir. Ayrıca çekiliş yapmayı düşünüyorsan şöyle bir kitap hediyeli kitap yapta katılalım :)
    Bu arada blogunu blogger izleyiciler bölümünden izlemeye aldım. Sende beni blogger izleyiciler bölümünden izlersen sevinirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her insanın kusurları vardır. En iyi anlaştığın arkadaşın bu tarz şeylerde sorumsuz olabiliyor yada en nefret ettiğin insan çok titiz davranabiliyor bence grup ödevleri iki ucu B*klu değnek. :)

      Sil
  8. Okuldaki olayın atarında çoook haklısın Myna. Muhakkak karşılaşılıyor ama öğrenciyken:)
    Hediye işinde fikir veremiyorum. Bilemedim şimdi. Ama katılırım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her yıl çıldırın yapıyoruz o yüzden..
      Ah işte bende iyi bişey yapmak istediğim için düşünüyorum sonra hazırlicam falan ocakta olur herhalde bakalım ya :)

      Sil

Söyle Söyle İçinde Kalmasın