14 Eylül 2014 Pazar

Fragman Şe Ettim Size

Anlatacak çok şey birikti. Hiç bu kadar sessiz kalmamıştım. Sınav dönemlerimde dahi hep buralarda olmuştum. Ne değişti? Sanırım sadece yaz bunalımı, tatilsizlik başıma vurdu beklide.. Aslında bu konuda mastır yapmış insanım ben, hayatım boyunca sadece bir kerecik tatile gitmiş insanım. Tabi bunda tatil kasabası gibi bir şeyde yaşamış olmanın etkisi de vardır eminim. Ev yüksek gerilim hattı gibi. Herkes ufacık bir şey olsa da bağırıp carlayıp hınç alsamın peşindeyiz. Hepimiz birbirimize o kadar çok bağırıyoruz ki bunu anlatmak mümkün değil. En son babama telefon al diye höykürdükten sonra kayışlar koptu. Evin para yönetimini anneme bıraktı aslında bizim evin deyişiyle direksiyonu anama verdi. Bize de bundan sonra benle gerekmedikçe konuşmayın resmi olacağız falan dedi. O geldi mi odamıza kapanıyoruz, gerekmedikçe ayakaltında dolanmamaya çalışıyoruz. Bu durumun geçici olduğuna adım gibi eminim. Zaten bizim ki de tekrar eskiye dönmenin yolunu yapmanın peşinde.

Okul açılıyor! Yuppi demeli miyim? Okula ulaşma çabalarım başlayacak. Otobüs beni almadı krizlerim hayatımın olmazsa olmazı olacak sanırım. Şuan için acayip coştum eve çıkma konusunda ancak bizim zaten orada dairemiz olmasına rağmen ben bu sıkıntıları yaşıyorum. Neden? Kiracılar babamın öz evladı bense üvey evladım o yüzden. Onların okulu bu yıl son, nisan mayıs civarı araba almamış olursa kiracılar çıktığı gibi eve yerleşme planım var. Ev arkadaşımı da şe ettim. Sanırım birini daha bulmamız gerekebilir. O eve çıkarsam ilk işim kedi almak olacak. Babam bu eve hayvan sokarsan parkta yatarsın demişti, o evden bahsetmedi ki. Kendi evine istersen kaplan al falan da dediği olmuştu. Yani anlayacağın kedi damarım tuttu. Gönül isterdi müstakil bahçeli bir evin olsun bahçesinde köpek bakasın ama o model evimiz taze bitti.

Bu sene ders programım ayrı gerizekalı, ikişer saat arayla ders var. Ulan o iki saat ben ne yapacağım. Araba alsak o ders arasında eve git gel yapsam (ki o araba su yakıyor olsa dayanmaz) idamımı hazırlarım. Bu yüzden içimdeki çocuk çareeeeeesssiiiiizzzzzzzz… Yani yarından itibaren benim çilem sizinse güldürüklü yazılarınız gelmeye başlayacak. Bu yazıyı fragman olarak algılayabilirsiniz. Komik! Felsefede de fragman var ama herifin söylediklerinden oluşan şeyler birde bildiri var. Şuan unuttum ama bunlardan biri garanti onun sözü diğeri ise kulaktan kulağa gelmiş ona ait olduğu çok net olmayan cümlecikler falan. Size felsefi bilgi kırıntıcığı da bıraktığıma göre huzur içinde gidebilirim. Sezon başlıyor lütfen herkesler bilgisayar başına geçsin ve yazmaya başlasın, yazın uyuşukluğundan kurtulalım =)

Myna

16 yorum:

  1. Kedi çok iyi fikir :))
    Okul olsun ya diğer türlü hoş olmuyor.
    Zamanla daha iyi olur inşallah :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kedi alacağım bir şekilde :)
      ah okul ömrümü yedi ama seviyorum yinede :)
      Amin :D

      Sil
  2. okulsuz olmaz yine de :)
    zevkle okudum yine;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında okulu seviyorum. Benim derdim okula ulaşabilmek :)
      Sevindim :)

      Sil
  3. heeey seni görmek ne güzel. bi de, mien nerde ama ya.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o okul telaşındadır şimdi :) Sizi görmek de çok güzel

      Sil
  4. ayy evdekilerle kavga küslük durumları hiç çekilesi değil de mi ben hiç dayanamıyorum hemen geri adım atarım o durumlarda :)
    kedili bir Myna mı olacaksın yani e artık o zaman bol bol görürüz burada kediciğin fotoğraflarını:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evdeki küslük durumu geçti artık, bazen birbirimizden uzaklaşmaya ihtiyaç duyuyoruz galiba..
      bakalım eve çıkarsam kedi garanti :) benden çok onu görürsünüz :)

      Sil
  5. Halil Sezai'den bi isyeeeaaannn diyelim o zaman :d

    YanıtlaSil
  6. Kediye değil köpeğe yönel bence. Daha şeker tatlı onlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende köpekleri çok severim ama apartmanda çok uygun değil, çıkacağım ev apartman şuan oturduğum da apartman. Sonra hayvanı vermek zorunda kalmak istemiyorum :)

      Sil
  7. Valla okuduğum dönem bende isyanlardaydım ama çalışınca keşke hep okuyor olsam dedim ya :)
    Benim de önerim köpekten yana olacaktı ama apartman dairesinde zor gerçekten..
    Sizi takibe aldım, bende bloguma beklerim ..
    http://yagmur-serhats.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  8. benim isyanım yollara :) okulumu çok seviyoruım, öğrenci olmaya bayılıyorum :)

    YanıtlaSil

Söyle Söyle İçinde Kalmasın