23 Nisan 2014 Çarşamba

Öpe Öpe Döveceğim Seni.!

Myna gene saçmalamak için geldi. Bilenler bilir vize haftasındayım L Hatta Gül’e taşındım bir haftalığına ve birde Gömlekte geldi. Üçümüz evde at koşturuyoruz. Ders çalışmaya niyetle oturup beş dakika içinde farklı işlerin başında buluyoruz kendimizi. Tabi tipik öğrenci gibi dersten kaçıyoruz. Pazartesi günkü sınava bayağı çalıştık, sınavdan sonra eve geldik öbür sınava çalışmak için halimiz mecalimiz kalmadı. ayy keşke biraz daha çalışsaydık.. gibi cümleler kurduk.

Birde sınavın test olacağını duyduk ya amanın tutmayın bizi. Bir yaydık ki sormayın. Sınavdan sonra da
Bugün 23 Nisan neşe doluyor insan. Keşke tatil olmasaydı da sınavlarımız Cuma günü bitseydi diye sitem etmedik değil doğrusu. Haksız mıyız acaba? Ben dün sınavdan sonra halama gittim bir geceliğine kuzenciğimle kudurduk. Amcam ‘’oku gızım, okumayana ekmek yok, kocanın eline bakma, kendi paran gibisi yok……..’’ saydırdı. Sonra bugün Güllere geri geleceğim diye halam mamalar verdi sevaptır kııız hem öğrenci evi falan diyerek. Ama sizin saftirik Mynanız o mamaların olduğu poşeti unuttu da geldi. Aklım kaç karış hava da bir bilsem? Tüm suç vizelerde hakikaten.Bugün de Gül bize öğretmenlik yapıyor. Sorduğu soruyu bilemezsek oklavayla kovalayacakmış gibiydi. Siyah’a sesli mesaj attık tabi ki Gül öğretmenin gözetiminde. Onu da ayarttık sanırım o da gelecek buraya. (Kaynatıyoruz falan ama çalışıyoruz gerçekten, anne eğer okuyorsan öyle böyle değil acayip ötesi çalışıyoruz, hatta öyle çalışıyoruz ki yemek yemeğe kalkıyoruz bir tek. Ben bunu da 10 dakikalık arada yazıyorum bak cidden) Kendimi sağlama aldığıma inandığıma göre devam edebilirim. Ben burada kalıyor olsam varya bana müthiş malzeme çıkar. O kadar cins insanlar var ki anlat anlat bitmez he. Vize haftasında anıra anıra ‘’öp öp öppppppp doooo- yaaaaaa-maaaaa-dıııııımmmmmmm!!’’ şeklinde şarkı katli olur mu hiç?
Dördüncü Tekil Şahıs beni mimlemiş. Ona çok teşekkür ederim ve gene çevrem çok çok az olduğu için bu mimi de yapamayacağım. Teşekkürler saygılar efenim..

                                                                                                   Sakar Myna

6 yorum:

  1. hehe pek sevdim pek eğlendim. hadiii başarılaaar :) sona mimlerim ben seni yine kurtulamazsın kii :)

    YanıtlaSil
  2. sevip, eğlendiysen ne mutlu bana :)))) Teşekkür ederiiimm =)

    YanıtlaSil
  3. Yaa keşke yapsaan ama başka zaman artık napalım :) Ben teşekkür ederim :)
    Sınav dönemlerim aklıma geldi. En gereksiz işlerimi hep sınav dönemime bırakırdım :D

    YanıtlaSil
  4. Tipik öğrenci davranışları :)

    YanıtlaSil

Söyle Söyle İçinde Kalmasın