10 Mayıs 2014 Cumartesi

Bey Amcam!

Ya tamam dayanamıyorum ölümsüzlüğün formülünü veriyorum toplanın. Şaka yaptım ehhe. Vurmayın ya tamam… Kardeşime sordum çok saçma dedi, demek ki doğru yoldayım. Neyse Ekosüperpeçeteye neden Bey Amca dediğimi anlatmak istedim.
Günlerden bir gün babamdan para istiyorum. Ama bizimki iyice yalvartmadan kesinlikle vermez öylede gıcıktır. Bir gün bizim bu para kavgamıza annem denk geldi kadının sabrı taştı ‘’Niye meeeletiyorsun çocuğu versene istediğini ne naz yaptın sen babası değil misin bunun senden para istemeyecekte kimden isteyecek?’’ Bizimki işi dalgaya vurup cevap veremeden ben alamadığım paranın siniriylen bağırdım. ‘’Babam değil o benim baksana! O benim olsa olsa Bey Amcam olur!’’ dedim. Bizimki baktım kıh kıh gülüyor, hepten sinirlendim tabi. Sonuç mu? Sinirimden almadım parayı evde oturdum.

Gel zaman git zaman baba demek yerine Bey Amcaaaa harçlık versene diye pişkinlikler yapmaya başladım. En son artık baba lafını unutmuştum. Hala arada nükseder Bey Amca, Bey Baba…derim.
Sadece ona böyle yapmıyorum nihahahah anneme de diyorum. Ama öncelikle başka bir şeyi aktarmak istiyorum. Babam bazen anneme, kocakarı,maydanoz, kocaman karı gibi şeyler der. Bende yüz buldum astarın anasını ağlattım anneeeğğ, şişmaaaaaağn, şişmanatör, şişmaniye.. Birde son zamanlarda açmanın ayarını tutturdu habire açma yapıyor bende durur muyum yapıştırdım şimanus prometeus, o bir açma yapar bayilerinizden istemeyi unutmayınız sadece 49 kupona! Tabi bu domuzluğun üstüne anne terliğinden kaçış yok. Yedim terliği oturdum popişimin üstüne. Yani içiniz rahat olsun buraya gelip sadece size saçmalamıyorum ben hep böyleyim.
Yakında saçmalıklar adında kitap yazıcam hiç satmayacak gene öylece kalıvericem. Bendeki bu ünlü olma aşkı da bir başka yani. Hala sokakta yürürken keşfedileceğim günü bekliyorum. Yönetmen, yapımcı artık her kimse beni bir görecek aradığım yüz, aradığım göbekli kız bu, aynı bunun gibi püskül saçlı kız arıyorduk ahanda bulduk korkuluğu diyecekler. İşte o günü bekliyorum ne kadar üne açım görün bakın =)
Neyse çok konuştum ben gidiyorum. (inanmayın on dakikada bir yorum var mı diye geliyorum buraya, yani ben hep buradayım bilin yanisi =))

                                                                                                                    Sakar Myna

13 yorum:

  1. Hahaha çok güldüm ya :D Ben babamla o kadar samimi bile değilim :/ Ama anneme zevzeklikler yaparım hep :D Ben severek okuyorum valla Myna'cım, kitabını ben alırım :D

    YanıtlaSil
  2. Çok tatlısın Miencim ;) valla aslında bizde o kadar samimi değiliz vedalaşırken ne yapacağımızı şaşırıyoruz öyle de değişik bişeyiz :)

    YanıtlaSil
  3. Aynı ben :)). Ben de annem ve babama anne ve baba dışında her şey derim, çok şirinler :)). Ama anneye şişman vs. demek yok :D Can onlar can alınır, üzülür aman kıyamayız :))
    Hala vakit var, eğer bir gün biri seni keşfederse bunu tekrar bir konuşalım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizimki alınsa zaten demem öyle şişman mişman :D ben ona şişman diyorum oda seni doğurduğuna pişman diyor öyle anlaşıyoruz biz :) hala bekliyorum keşfedileceğim zamanı :D :D

      Sil
  4. çok eğlencelisin valla kitap yazsan çok iyi tutar bak ben alırım mesela :)
    hep gülüyorum insanların buna ihtiyacı var :)
    iyi pazarlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) güldürebiliyorsam ne mutlu bana :) güldürüklü hayat diye yazarım bir kitap artık :) bu gazla kimse tutamaz beni :))
      İyi pazarlar :)

      Sil
  5. Alla seni napmasın kız. anneye şişmanatör denir mi hah haaaa ya çok şeker anlatıyon ya. 49 kupuna ha :)

    YanıtlaSil
  6. bak, izmitli bloggerlar toplanıyolar. aklında olsun, belki bir gün hepsiyle tanışmak istersin. gülay cansever var, izmitli blogçu. o da pek şeker. git bak onun bloguna, o topluyor işteee :) bi de kitap fuarısı var senin orda haftaya komik shey :) püsküllü korkuluk ha haaaa :)

    YanıtlaSil
  7. Geçen sene kitap fuarı kapanmadan daha bu yıl ki için gün saymaya başlamıştım :) sırf bunun için açılmayan kumbara aldım para biriktiriyorum naberr :D İzmitli mi hani nerde hani hani? Hemen gidip bakıyorum çok teşekkür ederim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. açılmayan kumbarayı nası açcan nabe:) izmitli çok da sen gülay'dan başla işteee :)

      Sil
  8. işte içindeki parayı gidip gelip almayayım diye :) fuarın açıldığı gün kırıcam kumbarayı hemen fuara gidicem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hah haa anladım. kırıcaan ha :)

      Sil
    2. başka türlü biriktiremiyorum ki :) ay canım şunu çekti ay bunu alayım diye hep harcıyorum. Kenarda duran para gıdıklıyor harca beni diye :D

      Sil

Söyle Söyle İçinde Kalmasın