19 Mayıs 2014 Pazartesi

Kocaeli Kitap Fuarı

 Fuara gittim Etkinlik ajandası oldukça dolu :) Sanırım birkaç defa daha gideceğim.
 Yeni cicilerim bunlar. Öyle çok dolu değiller biliyorum. Bunlar dünyadan uzaklaşmak istediğimde, kafa dağıtmak istediğimde okuduğum şeyler. Evde bir dolap dolusu dünya klasikleri var yani onları da okuyorum cahil demeyin bana.
Evet arada Platon var ne var yani. Tamam ya Felsefe okuyorum, bunu nedense saklamak istemiştim de şimdi saçma olduğunu düşünüyorum. Devlet kitabından sınavda olduk ama ilerde lazım olur diye aldım. Herkes kazıklandı ben fuardan çok çok ucuza aldım :) Şimdilik bu kadar yazının devamı gelecek.

8 yorum:

  1. Selam . Bir izmitliden diğerine selam.
    Bizde pazar oradaydık. Çook kalabalıktı.
    Sahaflar daha uygundu. Ama yayınevlerin standları o kadar değildi. Hoş o kalabalıkta çok bakmadım bile. İnşallah perşembe sunay akına gitmek isyiyorum... o zaman biraz erken giderek yeniden bakacam :))))

    YanıtlaSil
  2. Merhaba :)
    Aslında son günlerinde çok daha uygun oluyor ellerinde kalan kitapları bitirmek için 3kitabı 10lira gibi bir fiyata verdikleri oluyor. Yayın evlerinde indirimler bile pahalıydı evet almak istediğim çoğu kitap cıs diye elimi yakıyor doğrusu. Bende Sunay Akın'a gitmek istiyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Kitap fuarlarına bayılırım ya! Güle güle oku kitaplarını.. Felsefe zor bölümmüş ya, en yakın arkadaşlarımdan biri okuyor Kocaeli Üniversitesi'nde, sen de mi orada okuyorsun?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Kitaplar candır ya. Yok ben Sakarya da okuyorum. Kocaeli'nde geçme notu yüksek onun dışında bizim kadar ödev yapmıyorlarmış :) benimde orada 3.sınıf arkadaşım var bölüm zor hocalar cins :D

      Sil
  4. niye hepsi dolu joş kitaplar ki. felsefe okumak saklanır mı amaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dinsiz imansız yaftası yapıştırılıyor ya da bir tahtası eksik gözüyle bakılıyor diye şe ettim sonra durdum dedim ki ben felsefe okusamda tahtam eksik okumasam da eksik boşver gitsin :)
      Fuarda bir kitap bakıyordum orada sordular okuyor musunuz diye felsefe okuyorum diyince sizde yazın bişeyler dediler

      Sil
  5. Ordan bana gel diyolar ama :)
    Ahmet Batman'ın iki kitabı da çok merak ettiğim kitaplar :)
    Güle güle oku :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) bizim okula kitapçı geliyor arada orada çok uygun kitaplar oluyor ben orada bakarken bu kitapları gördüm alacaktım Nefret bende var alma boşuna diye ısrar edince alamamıştım, sonra Nefretle aramızda açılınca sırf o kitaplara takmıştım kafayı :)

      Sil

Söyle Söyle İçinde Kalmasın