26 Nisan 2014 Cumartesi

Vize Vize Geliyor Tiplere Bak Sen!?

Gene geldim. Hem de şuan deli gibi ders çalışmam gerekirken. Evet çalışmıyorum. (Yalan atıyorum anne it gibi ders çalışıyorum inan bana) Bir haftadır Gül’ün evinde kalıyoruz. Gömlekle bu arada bayağı vakit geçiriyoruz. Gömlek bayağı değişik bir tip.Çocukluğunu anlatıyor gülmekten karnım ağrıyor. Cidden çocukluğunu yazsa acayip satar yani. Bir kere çok haylazmış ve habire yaptıkları yüzünden dayak yermiş. Bizim kız da uslu durmamış ki hiç dayağı hak ettiği durumlar var yani. İki erkek kardeşi bunu dışlıyor diye gitmiş çocukları taşlarken küçük kardeşinin kafasını patlatmış.
 Birde okulda 3-5 saatle bir insanı gerçekten tanımış olmuyorsun. Aynı evde yaşaman gerekiyor. Ben bir hafta kaldım diye insanlığın şifresini çözdüğümü tabi ki iddia etmiyorum (yoksa ediyor muyum? Bilemedim şimdi) Ama aynı evde vakit geçirdikçe daha iyi tanıyorsun. İnsanlar hakkında vermiş olduğun hükümlerin ne kadar yanlış ya da ne kadar doğru olduğu anlıyorsun. Neyse yarın son sınav sonra ver elini İzmit. Valla ben evden uzak durabiliyorum o konuda sıkıntım yok. Sıkıntım durduğum yerdeki insanlar. Onlar ne kadar iyi ve ya katlanılabilirse ben o kadar rahatım. Benim huzurumu kaçıran insanlar varsa benim tahammül sınırımı zorladıklarında dayanamıyorum. Kaçıp gidesim geliyor. Zaten Afyon’u da o nedenle bıraktım ama ben asla ben tamamen suçsuzum demedim hatam vardır elbet ama tek hatalı olan kişi olmadığımı da biliyorum derdim. Ama derler ya yavuz hırsız ev sahibini bastırır diye. Heh işte aynen o oldu bana. Neyse ya ben niye Afyondan bahsediyorum ki.



Vizeler tam hızda devam ediyor ve bizde aşırı veri yüklemesinden kafalarımız ağırlaştı. Gömlek boynum ağrıyor diyor. Bende inatla bu tezimi savunuyorum bana ne diyor bu salak bakışları atıyor o ayrı. Arada ‘’çok mutsuzum!’’ diyorum. Kızlar başta beni ciddiye ldı ne oldu diye sordular ve baktılar ki SAÇMALIYORUM artık kaale almıyorlar beni. Bazen düşünüyorum da galiba ben hobi olarak saçmalıyorum. Yoksa bu kadar saçma olmanın başka açıklaması olamaz galiba. Bazen çok boş bir insan sanıyorum kendimi ama bugün Gömlek bana ‘’ben seni tanımadan önce zengin sanıyordum(sanıyordum diyo fakirsin la ezik seni mesajını buradan çıkarıyoruz) ne bilim cool takılıyordun filan’’ anam ben kendimi görsem kezban derim diye düşünürken bana da cool diyorlarmış nasıl şımardım sormayın. Ben kendimi çok küçümserim öyle böyle değil. O yüzden biri benle ilgili iyi bir şey dediğinde çok seviniyorum. Siyahlara gittiğimde de ev arkadaşları benim için ‘’Myna çok efendi çok ağır başlı, nerde ne konuşacağını biliyor çok olgun…’’ anam beni tutmayın havalandım uçuyorum. Herkes bana olgunsun diyor (acaba için geçmiş kızım senin için geçmiş senden cacık bile olmaz kız kurusu oldun dediklerini düşünüyorum acaba hata mı?)   neyse gene bir dolu zırvaladım. Ben yatıyorum yarın ‘’SON’’ vizemi olucam umarım iyi geçer. Çalışmama bakılırsa avucumu yalayacağım ya neyse iyi geceler

                                                                                                    Sakar Myna

3 yorum:

  1. Çalış çalış, kolay gelsin :))

    YanıtlaSil
  2. hadi başarılar.
    iyi dileklerimi gönderiyorum ki şu anda.
    hadii kim tutar seni.
    biz inanıyoz çalışıyosun kii :)

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederimmm :) oldu da bitti mahşallah geçer not alırım inşallah :D

    YanıtlaSil

Söyle Söyle İçinde Kalmasın