23 Mayıs 2014 Cuma

Ah servis yuh servis!

Gene servisin beni almadığı bir günün akşamından herkese selam. Son son nasıl kazık atarım diye dert edindiklerini düşünmüyor değilim. Çarşamba günü okula gitmek için durağa çıkıyorum anam bir baktım, servis geliyor. Hemen pıtı pıtı koştum durağa servise atlayıverdim. Binerken Nankörle selamlaştım, inince yürürken seslendi bana. Yanımdan yürümeye başladı. Bende o sırada telefonla konuşuyorum sonra baktım bu bır bır konuşuyor. Bana mı laf ediyor diye dönüp baktım. Meğer manitasıyla telefonda kavga ediyormuş. Şimdi konuştuğum insana da dur az şunları bir dinleyeyim diyemiyorum. O bana bir şey söylüyor hıı evet evet falan diye geçiştiriyorum. Mübareğin lafı da bitmiyor. Neyse ben kapadım telefonu zaten sınıfa gelmiş bulunduk. Farklı sıralarda oturduğumuz için ayrıldık. Soramadım ya la! Neyse hoca bu defa gelip gerçekten ders anlattı. Ders sırasında bir baktım Nankör kalktı gitti. Heh kesin manitası gelmiştir ağzına mıçacak kesin ne biçim kavga ettiler kim bilir diye geçirdim içimden.

Ders çıkışı kütüphaneye gidip Gömlek'in ödevini yapmasına yardım ettim, tabi ki öküz gibi tuşlara basarak hızlı hızlı yazdım. Klavyeyi kırabilirdim gerçi şuan yazarken de aynı şekildeyim. Annem bazen kızım yavaş yaz o bilgisayar sana lazım olacak gene öldürme onu diyor. Neyse konumuz bu değil, yardım ettim sonra servise indim. Yeni adamın arabasının kapısı da açıktı ama içinde kimse yoktu, baktım Laz’ın arabasında birileri var bindim o arabaya. Duraktan tam çıkıyoruz anam birde baktım yeni adam arabasındaki üç kişiyle çıktı yola. Neyse bizde çıktık derken Özdilek’e yaklaşınca Laz , Yeni Adamla telefonda konuşuyor ‘’Özdilek bende mi?’’ dedi evet dedik. ‘’Ula kaç kere dedim size Özdilek’i bana vermeyin….’’ Diye bayağı söylendi. Ulan beni indiriyorken sorun oluyor ama az ilerde kendi yolcusu var onu indirirken sıkıntı yok.  Nasıl sinir oldum anlatamam. Oranın istenmeyen simitçisi benmişim. Servisten inerken gene insanlık bende kalsın diyerek ‘’iyakşamlaaar’’ dediysem de içimden ağız dolusu sövmek geldi.
Dün hocanın bilmem nesi varmış ders olmayacakmış gelmeyin dedi. Adamsınız dedik. En azından haber veriyor sıpa =) böyle hocaları çok seviyorum. Bugün Yeni Adamı arayıp geleceğim haberin olsun koç alt mesajı içeren bir konuşma yaptım. Durakta bekle babam bekle gelen giden yok. Derse yarım saat kala aradım servis nerede hacı ağaç oldum buralarda der gibi olduysam da sadece servis nerelerde dedim. Ne dese beğenirsin? ‘’seni almadılar mı?’’ yok aldılarda ben can sıkıntısına seninle kafa buluyorum. Şurada bir haftacık daha katlanacağım sonra bitiyor ama beni deli etmeden gitmeye niyetleri yok sanki! Allah’ım neydi günahım?  Birkaç saçma cümlecikten sonra iyi ya gelmiyorum dedim. Adanalıya böyle desem tutuşurdu aynı tepkiyi beklerken tamam o zaman dedi telefonu kapadı. Mal gibi kaldım öyle. Ulan sen kimsin kim kim kim? Kafamın içinde eko yaptı. Kös kös döndüm eve yapacak bir şey yok. Bu servisten bıktım ya ömrümden ömür gidiyor.
İyi kötü bir seneyi geride bıraktım. Artık çömez değilim kıh kıh kıh.. Ödevler bitmiyor ilkokul yıllarımı aramıyorum. Vizeler geçeli tam bir ay oldu ama hala açıklanmayan derslerim var. Notumu söyleyin de finallere ona göre asılayım be insanlar. Son dakika golü atmaya bayılıyorlar doğrusu. Hadi bakalım nasip kısmeeeeet.

                                                                                       Sakar Myna

12 yorum:

  1. Ne çabuk geçti değil mi bir yıl daha :)) Üniversitede ilk yılın mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ilk yılım :) masallah bitti yani bu defa sonunu getirdim :D

      Sil
    2. İlk yıldan sonrası daha da çabuk geçiyor sanki :)) Tamamı gelir inşallah :D

      Sil
    3. Umarım öyle olur :)

      Sil
  2. Servisci de tam dayaklıkmış ama ya :))
    Hocalar ne kadar tembel di mi brnim de var hala açıklanamayan :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deli ediyorlar beni ya :) notumu bilsem rahat edeceğim ama nerdeee?

      Sil
  3. servis maceraların eğlenceli geliyor bana,
    hadi neyse ilk yılı bitti nerdeyse diğerleri de çok çabuk geçer inan:)
    bir de anne yalanları mimini yaptım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayırlısı :) mim mi hemen okuyorum :)
      seneye neyi anlatacağım kim bilir

      Sil
  4. Selam. :)
    Yeni bir etkinlik oluşturdum. Katılmak istersen beklerim. :)
    http://deepoftheocean.blogspot.com.tr/2014/05/etkinlik.html

    YanıtlaSil
  5. Nedir bu servislerden çektiğin! :D
    Vay be ilk yıl bitti ha,ne çabuk geçiyor zaman değil mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle zaman durmadan akiyor dönüp arkamıza bakmadan anlayamıyoruz :)
      Seneye sana devredeceğim çömezligi :))

      Sil

Söyle Söyle İçinde Kalmasın