2 Mayıs 2014 Cuma

İpimi kopardım bir kere

Vize haftasında bile bir gözüm hep buradaydı. Vize bitti gezmeler başladı uğrayamaz oldum buralara. Vize haftası zaten evimde değildim. Geldim iki gece kaldım sonra direksiyon dersine diye çıktım evden bir daha ertesi gece geldim. Çünkü gezesim geldi kalktım arkadaşıma kalmaya gittim. Kız benim için elcağızlarıylan dolma sarmış. Valla onların yaptığı dolmayı üç öğün yesem bıkmam o kadar güzel oluyor. Neyse gittim abur cubur yidim ettim sonra kalktım eve geldim. Niye? Çünkü vize sonrasında son derece mantıksız olan mantık hocası ya quiz yaparsa diye. Gittik okula ama değse gam yemeyeceğim o mal ötesi hoca derse gelmeye bile tenezzül etmedi. Çok sinir oldum, bu sinir ancak bir bebek sevmeyle atarım diye servisten erken inip kuzenime gittim. Neredeyse bir yaşında bir bebiş var öp öp öp doyamadığımız. Onun bir de yedi yaşında bir abisi var tam bir hayduttur kendisi. Benim kuzenciğime kök söktürüyor. Bazen bu haydutu alıp kucağıma seviyorum öpe sarıla, o da ne tüçük haydut kıskanıp emekleyerek geliyor. O da çıkacakmış kucağıma ve birde orada abisiyle güreşecek, boğuşacakmış. Toz faresine bak hele! Daha popişini tartamıyor abisine kafa tutuyor sıpa. Birde uykudan kalktığında çok terli oluyor anası üstünü değiştirirken bana cilve yapıyor. Gülücük atıyor Allahım o dört dişini yerim senin len sıpaların sıpası. Ben eve gelirken büyük haydut gitme biraz daha kal diye duygu sömürüsü yaptı içim gitti ama kararımdan dönmedim (ne kararı lan yarın sabahın köründe direksiyon dersim var mecbur olmasam ben oraya temelli yerleşirdim deee kendimi avutuyorum işte)
Evet yarın ikinci direksiyon dersim var ve gene hava yağmurlu. Ve gene yarın arkadaşıma gideceğim. Laf aramızda orada bir Pazar kuruluyor ki sormayın birde ucuz şeyler varmış. Bu fırsat kaçmaz diyerekten koşarak gideceğim. Yarın atraksiyonlu bir ders olacakmış hoca öyle dedi. Ne yapacak çok merak ediyorum. Yaya mı ezdircek bana? Tırstım birazcık doğrusu. Sürerken bir höh mü yapcak? Yaparsa ben kasılır kalır ilk direğe, durağa toslarım ya da öküz gibi frene asılırım. Sonra biri gelip bizi camdan temizlesin diye bekleriz artık. Araba sürmek gerçekten zevkli bir şey ama gerçekten tecrübe gerektiriyor. Babam araba alsın hiç inmiycem. ‘TECRÜBE’ başlığına sığınıp gezip tozacağım yani umarım, inşallah.
O değil de kitap fuarı bu ay burada ya da bu ay buradaki açılıyor. Biz şimdiden kitap listeleri hazırlamaya başladık doğrusu. Bütün paramı kitaba gömmezsem rahat uyuyamam herhalde. Senede bir kez açılıyor oda on gün kadar. Varımı yoğumu kitaba harcamak için sadece on gün. Normalde de kitap alıyorum ama böyle toplu görünce ve indirim olunca gözüm dönüyor kendimi kaybediyorum. Ama haksız mıyım? Kitap bu! Sonuna kadar hak ediyor! Neyse ben gidip yatayım yarın söve söve kalkacağım çünkü. Biraz daha az sövmek için yatayım. Sabahki Myna’ya ayıp olmasın diye yoksa daha dururum

                                                                                         Sakar Myna

4 yorum:

  1. Vize modundan çıkmana sevindim :)). Karikatürlere bayılıyorum ayrıca çok komikler :D :D

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler :) Bende çok gülüyorum bunlara :D :D

    YanıtlaSil
  3. Oo vizeler de atlatılmış. Geçmiş olsun :)
    Çocuklar herşeyi unutturuyor insana. Hele o dört dişi çıkmış bebişler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oh valla bitti de kurtuldum çok şükür :)
      Ama ben tüçük haydutu çok özledim :( hemencecik özleyiverdim onu

      Sil

Söyle Söyle İçinde Kalmasın